Покровську громаду відзначили у трьох номінаціях на церемонії «Спортивне сузір'я Донеччини»

На церемонії нагородження «Спортивне сузір’я Донеччини», начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін відзначив досягнення видатних спортсменів Донецької області за минулий рік. Покровська громада була відзначена як лауреат у трьох номінаціях. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації.

«Третій рік поспіль, попри війну, Донецька обласна військова адміністрація продовжує підтримувати традицію відзначення досягнень кращих спортсменів та тренерів регіону. «Війна триває,і ворог продовжує безжально нищити наші спортивні об'єкти. Багатьом з вас довелось покинути рідні міста та готуватись до змагань вдалині від дому. Після нашої перемоги хочеться, щоб всі спортсмени повернулись на відбудовану Донеччину! Успіхів вам та велика дяка тренерам за високий професіоналізм та спортивну єдність», – зауважив Вадим Філашкін.

На церемонії були нагороджені переможці у таких категоріях, як «Спортсмен року» в олімпійських та неолімпійських видах спорту, включаючи категорію для осіб з інвалідністю, а також «Легенда спортивної Донеччини» та «Юна зірка Донеччини».

Серед відзначених на церемонії були й представники Покровської громади, які здобули особливе визнання. Ольга Антоненко була визнана кращим координатором проєкту «Активні парки – локації здорової України". Олег Юркін отримав відзнаку «Кращий місцевий центр «Спорт для всіх».

Покровська територіальна громада, завдяки своїм спортивним досягненням торік, була визнана кращою спортивною громадою Донеччини. Нагороду у цій номінації отримав начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк.

«Вже другий рік поспіль ми гідно тримаємо цю високу планку. Спортсмени Покровська не лише міцно втримують рівень спортивних досягнень, а й беруть активну участь в житті громади, за що їм велика шана та подяка. Вітаю всю спортивну родину Покровської громади з отриманими нагородами – це дійсно результат згуртованої та кропіткої щоденної праці в розвитку спортивного напрямку загалом», – зазначив Сергій Добряк.

Загалом у 2023 році спортсмени Донеччини взяли участь у 327 закордонних змаганнях, де вибороли 754 нагороди: 320 золотих, 233 срібних і 201 бронзову. Внесок олімпійців у міжнародний здобуток регіону за 2023 рік склав 226 медалей, неолімпійців – 440, спортсменів з інвалідністю – 88.