Протягом доби війська рф завдали 2 575 ударів по лінії фронту та житловому сектору Донеччини. Під вогнем перебували 10 населених пунктів: міста Гірник, Костянтинівка, Мирноград, Селидове, Українськ, села Вовченка, Карпівка, Лисівка, Рідкодуб, Шахтарське. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Донецькій області. 

Руйнувань зазнали 33 цивільних об’єкти - 17 житлових будинків, заклади освіти, готель, кафе, АЗС, торговельний павільйон, автомобілі, комунікації.

В Селидовому артилерійський обстріл поранив двох людей та пошкодив приватну оселю.

Костянтинівку атакували з дронів та артилерії, що спричинило поранення однієї людини і пошкодження трьох будинків, освітнього закладу та торгового павільйону.

На Шахтарське Великоновосілківської громади скинуто дві авіабомби, внаслідок чого постраждали 11 приватних будинків та освітній заклад.

У Карпівці Лиманської громади від обстрілу з РСЗВ «Ураган» постраждали приватний будинок, готель, АЗС та автомобілі.

У Гірнику авіаудари зруйнували приватний будинок.

Мирноград пережив два артилерійських удари, що призвели до пошкодження кафе та дев'яти приватних будинків та нежитлових приміщень.

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни). 

За час евакуації було евакуйовано 2,718 особи, у тому числі 392 дитини. Загальна кількість евакуйованих з початку кампанії становить 243,089 осіб, з них 28,365 дитини та 7,950 людей з інвалідністю.