Сьогодні завідувачка неврологічного відділення Покровської КЛІЛ, Інна Маркіна, провела свій останній робочий день. Начальник Покровської МВА, Сергій Добряк, разом з колективом лікарні, висловили їй велику вдячність і провели на заслужений відпочинок. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації.

Інна Дмитрівна розпочала свою кар'єру після закінчення Цілиноградського державного медичного інституту (Казахстан) у 1973 році, працюючи лікарем-невропатологом у Кокчетавській міській лікарні Цілиноградської області.

У вересні 1976 року Інну Маркіну, молодого спеціаліста, призначили на посаду лікаря-невропатолога у Красноармійській центральній районній лікарні, яка нині відома як КНП «Покровська клінічна ЛІЛ».

З червня 1979 року Інна Маркіна очолила неврологічне відділення цієї установи, продовжуючи виконувати обов’язки лікаря-невропатолога аж до свого останнього робочого дня.

За понад 46 років роботи в лікарні Інна Маркіна зарекомендувала себе як грамотний і сумлінний лікар, заслуживши авторитет серед колег та любов пацієнтів. Її висока кваліфікація та професіоналізм були визнані в 1991 році, коли вона отримала звання лікаря-невропатолога вищої кваліфікаційної категорії у спеціалізації «Неврологія».

Протягом всього трудового шляху основним напрямком професійної лікарської діяльності Інни Дмитрівни було питання зниження захворюваності з тимчасовою втратою непрацездатності робітників вугільних, промислових підприємств, удосконалення методів діагностики та лікування неврологічних хворих.

"Всі ці роки Інна Дмитрівна була грамотним та відповідальним керівником ввіреного підрозділу. Її золоті руки та чуйне серце зцілили сотні пацієнтів. Вона не просто лікувала тіла, а й лікувала душі. Колектив лікарні проводжав сьогодні пані Інну зі сльозами вдячності та гіркотою втрати, адже для них вона була втрачає не лише досвідченим лікарем, а й вірним другом. І як не було важко й страшно, але з початку військової агресії російської федерації проти України вона мужньо та самовіддано залишалась в громаді та сумлінно виконувала свої професійні обов’язки", – розповідають в Покровській МВА.

До сьогодні Інна Дмитрівна надає медичну допомогу хворим та пораненим зі всього Покровського району та інших міст Донецької області. Усі свої зусилля і знання віддає людям, вважаючи, що найвищою цінністю людини є життя та здоров’я.

«Основна цінність - це люди, колектив, з якими я працюю багато років. Вони вже як мої діти», – ділиться Інна Дмитрівна.

З нагоди останнього робочого дня Сергій Добряк привітав пані Інну та подякував за роботу, яку вона виконувала.