В результаті обстрілу енергетичного об'єкта, який забезпечував електропостачання населеним пунктам Покровської громади, мешканці Родинського старостинського округу залишились без світла. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації.

«Та ділянка електричної мережі, яка має пошкодження, знаходиться під постійними обстрілами. Доступу до неї наразі немає. Ворог просто не дає можливість енергетикам відновити електропостачання, дуже ризиковано», – зазначив Сергій Добряк.

Також начальник Покровської МВА нагадав, що саме на цій ділянці під час ліквідації наслідків обстрілу трагічно загинув командир відділення 83 державної пожежно-рятувальної частини 9 державного пожежно-рятувального загону, головний майстер-сержант служби цивільного захисту Артем Рєпін.

Окрім цього через обстріл, який стався 5 вересня, жителі району Динасового заводу досі залишаються без електропостачання, оскільки технічно відновлення електропостачання неможливе.

«Ворог принципово б'є по критичній інфраструктурі. тому є ризик, що ми не запустимо теплопостачання. Просимо жителів Покровської громади евакуюватися. Виїхати до більш безпечних регіонів країни хоча б на осінньо-зимовий період», – додав начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що опалювальний сезон в Покровську під загрозою зриву