У вівторок, 1 жовтня, у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці українці святкують День захисників і захисниць України та День козацтва. Начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк привітав Захисників та Захисниць України з і святом.

Цього дня українці вшановують не лише військовослужбовців, але й усіх чоловіків і жінок, які стоять на захисті країни. Важливе значення свято набуває в умовах сучасних викликів, коли захисники та захисниці щоденно демонструють свою стійкість і самовідданість у боротьбі за мир і безпеку. Зокрема, зараз, відчайдушно захищаючи Донеччину. 

Це свято нескорених, бо, попри всі випробування, дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів. Тих, для кого поняття: честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Тих, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну. Тих, завдяки кому ми втримали Незалежність, маємо змогу жити своїм щоденним життям – працювати, творити, виховувати дітей.

Служіння Батьківщині – це більше, ніж професія. Це величезна любов, сила волі й патріотизм. 

Багато патріотів і з Покровської територіальної громади захищають нашу державу в складі різних бойових підрозділів Збройних Сил України та інших військових формувань. 

Ви – наші янголи-охоронці. Нехай сили ніколи не полишають вас, нехай оминають ворожі кулі, а броня буде міцною! Звитяги!

Велика шана та пам?ять тим, хто віддав своє життя за свободу та мирне майбутнє країни! Їхній подвиг та внесок в наближення Перемоги назавжди золотими літерами викарбуваний в літописі сучасної та незалежної України. 

Слава Україні та нашим відважним воїнам!