Протягом минулої доби поліція зафіксувала 2 725 ворожих обстрілів по лінії фронту та житловому сектору. Влучання сталися в 14 населених пунктах: містах Курахове, Мирноград, Селидове, Сіверськ, Торецьк, Часів Яр, селищах Велика Новосілка, Зарічне, Курахівка, селах Катеринівка, Нове, Новоандріївка, Торецьке, Шахтарське. Про це повідомили у головному управлінні Національної поліції в Донецькій області.

Руйнувань зазнали 32 цивільних об’єкти - 18 житлових будинків, адмінбудівля, підприємство, заклад освіти, гаражі, автомобілі.

Зарічне зазнало удару з РСЗВ "Ураган", в результаті якого загинули троє мирних жителів і було пошкоджено дві приватні оселі.

В Торецьку артилерійський обстріл військ РФ призвів до смерті літньої жінки, троє людей отримали поранення, також пошкоджено приватний будинок.

У Сіверську одна цивільна особа загинула та одна поранена внаслідок обстрілу з РСЗВ "Град", пошкоджено сім приватних будинків.

В Часовому Яру та Селидовому травмовано трьох осіб.

Нічна атака ворога на Покровськ, Мирноград, Ганнівку та Сергіївку призвела до пошкодження 11 цивільних об'єктів, включаючи п'ять житлових будинків, заклад освіти, будинок культури, кафе, сільськогосподарську техніку та автомобілі. За попередньою інформацією, мешканці не постраждали.

Поліція та СБУ відкрили кримінальні справи за ст. 438 Кримінального кодексу України, яка стосується порушення законів та звичаїв війни.

Також за допомогою поліції було евакуйовано ще 3 426 людей, з них 302 дитини. З початку обов'язкової евакуації було евакуйовано 215 593 особи, з яких 25 503 — діти, а 7 555 — особи з інвалідністю.