Протягом минулої доби, 21 червня, поліція зафіксувала 1945 обстрілів території Донеччини. Ворог атакував 7 населених пунктів: міста Курахове, Селидове, Торецьк, селища Дружба, Нью-Йорк, Північне, село Новожеланне. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Донецькій області. 

Пошкоджено 32 цивільних об’єкти - 26 житлових будинків, кафе, підприємство, автомобілі, ЛЕП.

У Торецьку російські війська випустили шість ударів, використовуючи чотири авіабомби «КАБ-250» та артилерію. Ці атаки призвели до загибелі двох мирних жителів і поранення ще одного, пошкодження шести багатоквартирних та двох приватних будинків, а також міської інфраструктури.

В Селидовому, внаслідок скидання авіабомби «УМПБ Д-30СН», загинули двоє осіб, троє отримали поранення. Пошкоджено п'ять багатоквартирних та шість приватних будинків.

Дружба постраждала від артилерійського обстрілу з боку рф, що призвело до загибелі однієї людини та поранення іншої. Дві приватні оселі зазнали пошкоджень.

У Нью-Йорку авіаудар «КАБ-250» спричинив поранення однієї цивільної особи і пошкодження будинку.

У Північному одна людина отримала поранення, пошкоджено дві оселі та автомобіль.

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за порушення законів та звичаїв війни.

Також поліцією було евакуйовано 260 осіб, серед яких 50 дітей. Загальна кількість евакуйованих з початку обов'язкової евакуації становить 170 672 особи, включаючи 20 326 дітей і 7 089 осіб з інвалідністю.