Цього року у Покровську планується ремонт доріг на суму 10 мільйонів гривень. Серед інших проєктів – ремонт вулиці Степана Бандери (раніше Шосейної). Про ці плани розповів начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк кореспондентам ТК «Орбіта».

«Наші проїзні дороги (не Шосейна) будуть робитися в липні. А щодо Шосейної – стоїть завдання зробити її до опалювального сезону – до жовтня», – розповів Сергій Добряк.

Зазначимо, що оголошені плани по ремонту доріг у Покровську не включають кошти, які нещодавно були виділені урядом для відновлення доріг у прикордонних та прифронтових регіонах. Загальна сума державної допомоги становить понад 2,38 мільярда гривень, з яких 324,5 мільйони гривень призначені для Донецької області. Ці кошти використовуватимуться виключно для ремонту доріг, що мають стратегічне значення для військових перевезень, гуманітарних вантажів та евакуацій.

Урядові кошти будуть передані на розпорядження обласних адміністрацій, які координуватимуть вибір доріг до відновлення з Міністерством оборони, Міністерством охорони здоров'я та Міністерством інфраструктури.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

" target="_blank">

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що у Покровську готують багатоповерхові будинки до нового опалювального сезону