Протягом доби поліцейські зафіксували 2 553 ворожих обстріли по лінії фронту та території Донеччини. Окупанти атакували 6 населених пунктів: міста Костянтинівка, Селидове, села Іванопілля, Острівське, Світле, Степанівка. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Донецькій області. 

Пошкоджено 40 цивільних об’єктів, з них 24 житлових будинки.

Росія завдала авіаудару по Костянтинівці за допомогою авіабомби «ФАБ-250» з модулем УМПК та артилерії, внаслідок чого було травмовано цивільну особу. Зазнали руйнувань два багатоквартирних будинки, один приватний будинок, заклад освіти, котельня, гараж, сім цивільних автомобілів та електромережі.

Два влучання зафіксовано у Світлому, де постраждала одна людина. Пошкоджено три приватних будинки та фермерське господарство.

У Селидовому також поранено людину та пошкоджено багатоквартирний будинок.

На Іванопілля російські війська скинули бомбу «ФАБ-250» з модулем УМПК, внаслідок чого постраждало 16 приватних будинків, заклад освіти, заклад культури та лінія електропередач.

Крім того, стало відомо про поранення цивільної особи в селі Веселий Гай, яка постраждала від російського обстрілу 14 жовтня.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За допомогою поліції евакуйовано ще 187 людей, з них 36 дітей. З початку обов’язкової евакуації – 307 098 осіб, серед них 35 313 – діти, 8 443 - люди з інвалідністю.