За останню добу рятувальники в Донецькій області ліквідували 13 пожеж, чотири з яких спалахнули через ворожі обстріли. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС у Донецькій області.

«Вчора внаслідок ворожого обстрілу с. Прогрес Покровського району виникли пожежі на території 3 приватних домоволодінь. На місці події працювали рятувальники 52 державної пожежно-рятувальної частини, які ліквідували загоряння 3 господарчих споруд та сміття на загальній площі 90 квадратних метрів», – повідомили у ДСНС.

Минулої ночі у місті Селидове Покровського району сталася пожежа в квартирі п'ятиповерхового житлового будинку після удару ворога. Рятувальники з 63 державної пожежно-рятувальної частини швидко відреагували та загасили вогонь, що охопив 30 кв. м.

Сьогодні на світанку в місті Українськ ворожий удар спровокував пожежу на території одного з підприємств. Рятувальники тієї ж частини оперативно ліквідували пожежу у підсобному приміщенні площею 8 кв.м.

Також вчора о 15:40 у місті Торецьк Бахмутського району сталася пожежа в житловому будинку. Рятувальники з 61 державної пожежно-рятувальної частини прибули на місце і до 17:00 повністю загасили загоряння на площі 80 кв. м.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що Покровськ отримав новий пожежний автомобіль від Німеччини