Поліцейські покровського районного управління цілодобово опрацьовують повідомлення, що надходять від громадян. Протягом минулого тижня звернень було 1137. Про це повідомив інспектор відділу комунікацій ГУ НП в Донецькій області Микола Лебеденко.

З 1137 звернень біля сотні мають ознаки кримінальних правопорушень. Задокументовані факти крадіжок, незаконного зберігання наркотичних речовин та боєприпасів. Крім того, не меншає фактів шахрайства, їх за останні 7 днів зареєстрували двічи. 

«У першому випадку чоловік намагався придбати через інтернет автомобіль, перерахував за нього гроші, але після цього оголошення зникло разом із продавцем. Таким чином чоловік втратив 76 тисяч гривень. У другому випадку чоловік отримав дзвінок від невідомих, які представились співробітниками банку та під приводом захисту його грошей виманили особисті дані. Після цього шахраї змогли зняти з його рахунку 51 тисячу гривень», – розповів Микола Лебеденко. 

Поліцейські Покровського району залишаються на місцях та продовжують патрулювати вулиці населених пунктів. 

Правоохоронці закликають цивільних до евакуації та застерігають, що перебуваючи у прифронтовому місті, слід бути особливо обачливим: не довіряти незнайомцям, повідомляти поліції про підозрілих осіб та транспортні засоби. 

Оперативна лінія 102 та чергова частина поліції приймають заяви у будь-який час доби. 

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта». 

" target="_blank">