Окупанти посеред ночі вдарили по Селидовому 6 ракетами «С-300». За даними Донецької обласної прокуратури,  поранення отримали дві сестри 30 та 35 років. Жінок доставлено до лікарні з мінно-вибуховими травмами, саднами і забоями. 

Ворог поцілив у житловий квартал. Пошкоджено щонайменше 18 приватних та 14 багатоповерхових будинків, адмінбудівлі, 2 гаражі, 5 автомобілів та лінії електропередачі», – повідомляють у прокуратурі.

Два будинки зруйновано повністю. Про це розповів начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін. За його словами, всього за добу росіяни 16 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 612 осіб, у тому числі 136 дітей.

В поліції Донеччини повідомляють, що за добу в області отримали пораненя 3 людини. Під вогнем перебували також міста Красногорівка, Курахове, Торецьк, селища Гостре, Желанне, села Максимільянівка, Птиче, Ставки.

Армія рф гатила авіабомбами, ракетами, артилерією. Пошкоджено 21 житловий будинок.

На Торецьк росія скинула КАБ-250 – поранили людину, пошкодили 16 багатоквартирних будинків.

У Птичому внаслідок артилерійських обстрілів пошкоджено три приватних оселі, в Гострому – багатоквартирний і приватний будинки.

Pokrovsk24.news повідомляв, що у Добропіллі внаслідок удару «шахедами» загинули два мирних мешканці – чоловіки 29 та 46 років, їх тіла рятувальники дістали з-під завалів. Руйнувань зазнали освітній заклад і адмінбудівля. Відбулося часткове руйнування будівель з подальшим загорянням меблів та будівельних конструкцій.