Загострення ситуації у Покровській громаді створює нові виклики для спортивної спільноти, зокрема вимагає залучення до волонтерської діяльності, евакуації спортивного обладнання та переїзду до більш безпечних місць. Попри ці труднощі, тренери громади продовжують готувати спортсменів до змагань, прагнучи гідно представити спортивну честь Малої Батьківщини на всеукраїнському рівні та міжнародній арені. Детальніше розповіли у Покровській міській військовій адміністрації.

Наразі представники трьох провідних відділень дитячо-юнацької спортивної школи міста Покровськ (директор Ігор Юркін) вкотре доводять, що всупереч усім труднощам вони впевнені, сильні та цілеспрямовані.

15 вересня збірна команда Донеччини РК «Твердий знак», до складу якої увійшли покровські регбісти Костянтин Гайдученко, Олександр Диський, Богдан Акіф’єв, Олександр Фомюк, Назар Шмалько, Олексій Гаркуша та Кирило Безбородов, здобула бронзову перемогу у фінальному етапі чемпіонату України з регбі-7 серед чоловічих команд вищої ліги.

Успіх команди був присвячений загиблому воїну ЗСУ та члену збірної Донецької області з регбі, Владиславу Горбунову.

Від 13 до 15 вересня у Києві відбувся чемпіонат України з бойового самбо у розділі «Про-фул», який зібрав понад 500 спортсменів з усієї України. Спортивний клуб «БАРС» з Донецької області представляли вихованці під керівництвом тренера Артема Пятихатки.

Учасники клубу показали високі результати: Богдан Пахомов здобув чотири перемоги і виборов перше місце у ваговій категорії 74 кг серед спортсменів 2008-2009 років народження; Гліб Леус одержав п’ять перемог і одну поразку, зайнявши третє місце у ваговій категорії 62 кг того ж вікового діапазону.

З 8 по 21 вересня проходить навчально-тренувальний збір з підготовки до Кубка України з чирлідингу.

Під керівництвом досвідченого наставника, тренера-викладача ДЮСШ м Покровськ Наталії Коновалюк покровські чирлідери готуються здобувати нові перемоги.

Наразі Наталія Коновалюк у місті Багачеве (Ватутіне) на Черкащині продовжує тренувати покровських спортсменів та запрошує усіх охочих у світ чирлідингу.

Запис та усі подробиці за телефоном 050-704-00-54.

«Зараз складно усім мешканцям Покровської громади, - спортсмени та тренери не виключення. Однак, я переконаний, що фізична та моральна загартованість, витримка, цілеспрямованість допоможуть усім нам пройти цей непростий шлях, вистояти і надалі здобувати високі спортивні результати», – зазначає начальник управління сім’ї, молоді та спорту Віталій Щербинка.