Станіслав Крамарчук, військовослужбовець із Покровська, був удостоєний високої військової відзнаки – нагрудного знака Головнокомандувача Збройних Сил України. Ця нагорода була вручена йому за особливі заслуги під час військових дій. Про це стало відомо з інформації, наданої Донецьким обласним ТЦК та СП.

Крамарчук був мобілізований Покровським районним територіальним центром комплектації та соціальної підтримки у липні 2023 року. Від жовтня того ж року він служить водієм-радіотелефоністом відділення ударних безпілотних авіаційних комплексів у військовій частині А7037. З 21 липня він активно бере участь у боротьбі проти збройної агресії Російської Федерації на території України.

Особливе визнання Станіслав отримав за успішне виконання бойового завдання 30 жовтня 2023 року. Під час місії в районі Верхньоторецького Покровського району він виявив і зумів пошкодити ворожу 122-мм гаубицю Д-30. Цей влучний удар значно підвищив боєздатність українських сил і сприяв успішному виконанню задачі.

За цей героїчний вчинок та професіоналізм Станіслав Крамарчук був нагороджений нагрудним знаком «Золотий хрест», який є однією з найвищих нагород у системі відзнак Збройних Сил України.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що у Покровську військовим та ветеранам безкоштовно роблять зубне протезування