Сьогодні, 6 квітня, в Покровському районі буде тепло і переважно безхмарно, опадів не передбачається. Денна максимальна температура повітря очікується на рівні +18 градусів за Цельсієм. Такий прогноз надали в українському гідрометеорологічному центрі.

В неділю, 7 квітня, очікується невелике підвищення температури повітря, проте погода залишиться хмарною з можливістю короткочасних дощів. Максимально температура повітря досягне +20 градусів.

За інформацією синоптика Наталки Діденко, загалом на вихідних в Україні прогнозується тепла та сонячна погода, але в деяких областях очікуються дощі.

6 квітня в суботу дощі будуть переважно короткочасними, також прогримлять грози. Температура повітря протягом дня в більшості областей України складе +14...+19 градусів.

У неділю дощі зсунуться у південні та східні регіони, а також вранці затримаються на Черкащині, Дніпропетровщині та Полтавщині.

У західних, північних та більшості центральних областей у неділю буде сонячно. Повітря прогріється  до +16...+22 градусів.

У Києві в суботу пройде дощ, а у другій половині дня можливі грози. Дощитиме також вночі та недільним ранком. Та вдень 7-го квітня опади припиняться. У столиці на вихідних стовпчик термометра буде показувати +15...+17 градусів.

Вже з нового тижня, за попереднім прогнозом синоптикині, в Україні буде сухо та сонячно. У більшість регіонів прийде тепло до +20...+24 градусів.