В застосунку «Дія» спростили процес оформлення субсидії, тепер це можна зробити лише за 10 хвилин. Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

«Раніше на це йшло 30 хвилин. Тепер послугу можна отримати за 10 хвилин, заповнивши 7 полів замість 21. Більшість документів автоматично підтягнеться з реєстрів, не потрібно стояти в чергах, збирати довідки та заповнювати довгі анкети», – повідомив Федоров.

Він також зауважив, що послуга доступна для українців, які жодного разу не оформлювали субсидію. 

Михайло Федоров нагадав, що можливість оформлення субсидії через «Дію» зʼявилась у 2021 році. З того часу команда постійно вдосконалює процес, щоб уникнути необхідності ручного введення інформації, яка вже може бути автоматично отримана з реєстрів.

«Дія — про зручність, зрозумілість, автоматизованість, а це, своєю чергою, зекономлений час та гроші. З турботою про людей», – наголосив міністр цифрової трансформації. 

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що в Покровській громаді безкоштовно роздають нові хромбуки від Організації об'єднаних націй з питань освіти, науки та культури (ЮНЕСКО)