Вокзал Дніпра вже відновив роботу після обстрілів. Про це повідомили в "Укрзалізниці".

"Пасажири поїзда №40 Запоріжжя - Солотвино, який зараз очікує дозволу на подачу на вокзал, зможуть сісти в поїзд по станції Дніпро. Станом на зараз суттєво затримуються наступні поїзди: №38 Київ – Запоріжжя; №733 Дніпро - Київ; №5/215 Чернівці - Запоріжжя (затримка до пів години)", - йдеться в повідомленні.

Пасажирам, які не змогли потрапити на свій рейс через обстріл, залізничники знайдуть місця в інших поїздах потрібного напрямку впродовж доби: посадка можлива по квиткам на попередній рейс.

Укрзалізниця продовжує оцінювати наслідки ранкової ворожої атаки на власну інфраструктуру в Дніпрі та області та оперативно ліквідувати їх.

 

За даними ДСНС, у Дніпрі пошкоджено житлову пʼятиповерхівку та обʼєкти цивільної інфраструктури. Станом на зараз у місті 2 загиблих та 20 поранених. Психологічну допомогу отримали 30 осіб.

У Синельниківському районі пошкоджено більше десятка приватних будинків. Зайнялися пожежі, які ліквідували рятувальники. Наразі відомо про 6 осіб загиблих, серед яких 2 дітей. Ще 2 людей травмовано.