Публічний простір підтримки мешканців Мирноградської територіальної громади запрацював у Дніпрі та вже готовий зустрічати переселенців. Детальніше про роботу закладу розповіли у кореспонденти ТК "Орбіта".

"Залучені наступні служби: Управління соціального захисту населення, Територіальний центр, Мирноградський центр первинної медико-санітарної допомоги, Відділ сім'ї, молоді та спорту, Відділ освіти, виконавчий кабінет, інклюзивний ресурсний центр та центр професійного розвитку педагогічних працівників", – розповіла начальниця мирноградського УСЗН Світлана Вострикова.

Створили такий простір за розпорядженням начальника Мирноградської військової адміністрації. Керувалися тим, аби внутрішньо переміщеним особам в одному місці можна було вирішити чимало важливих питань одразу. Зокрема, щодо працевлаштування, реабілітаційних заходів тощо.


За задумом цей публічний простір стане епіцентром різноманітних подій: тут налагоджуватимуть комунікацію між молоддю, бізнесом, владою та громадським сектором, а також влаштовуватимуть цікаві позашкільні заняття для малечі та підлітків.

Детальніше – в сюжеті ТК "Орбіта".

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв,  що у Центрі підтримки ВПО "СЕЛИДОВЕ.UA", що знаходиться у Камʼянському, для дітей з Селидівської ТГ працюють різноманітні гуртки.