Сьогодні у Добропільській територіальній громаді для жителів почали встановлювати захисні укриття. Їх доставили у місто благодійники.

"За результатом співпраці Добропільської міської військової адміністрації з Благодійною організацією «Благодійний фонд «РАДА МІСТ»  сьогодні  доставлена та встановлена захисна споруда цивільного захисту – укриття,"- йдеться в повідомленні.

Зазначається, що після остаточного облаштування та введення в експлуатацію, укриттям зможуть скористатися відвідувачі відділу Центру адміністративних послуг м. Добропілля, Державної міграціної служби, а також інші громадяни міста. 

У МВА додають, що таке укриття – невелике, але воно досить надійне та захищає від вибухових хвиль та від уламкових поранень унаслідок вибуху снарядів.

Нагадаємо, що в Покровській громаді також встановлювали бетонні наземні укриття.  Вони призначені для захисту людей від вибухових хвиль та уламків, які є особливо небезпечними для мирного населення.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що жителі Добропілля отримали 2 тисячі продуктових наборів від Фонду Ріната Ахметова.