У липні, попри постійні обстріли, ракетні та авіаудари по Донеччині, що щоденно завдавали шкоди енергоінфраструктурі, фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі з дозволу військових вдалося здійснити ремонти та відновити електропостачання у 283 населених пунктах. В результаті понад 186 тисяч родин знову мають доступ до електрики. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації.

Тільки за останній тиждень фахівці енергокомпанії відновили електрику для 68,4 тисяч родин у 109 населених пунктах на Донеччині.

Фахівці ДТЕК безперервно працюють вже 894 добу, адже енергосистема регіону постійно зазнає пошкоджень через щоденні обстріли, і все частіше під вогонь потрапляють і бригади енергетиків. Цього місяця один з працівників отримав поранення, а також було зруйновано один з підрозділів.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування:

сайт ДТЕК Донецькі електромережі;

сторінка компанії у Facebook;

кол-центр +38 \-(093/096/099)-450-0-473; чат-боти у Viber або Telegram

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що у Покровську ремонтують теплові мережі