У Покровській клінічній лікарні інтенсивної терапії триває лікування постраждалих від обстрілу міста, який стався 24 червня. Про це повідомила медична директорка стаціонарної роботи КНП «Покровська КЛІЛ» Вікторія Переяслова.

За її словами, до медичного закладу було доставлено 45 осіб, постраждалих від атаки рф напередодні. Вікторія Переяслова зазначила, що цей інцидент є одним із наймасштабніших за кількістю поранених після обстрілу готелю «Дружба».

Наразі у хірургічному відділенні залишається 12 пацієнтів у тяжкому стані. Один із постраждалих отримує лікування у відділенні щелепно-лицьової хірургії, інший — в неврологічному відділенні.

«Одна жінка в хірургічному відділенні знаходиться в дуже важкому стані. Інші пацієнти більш стабільні. Також троє пацієнтів були направлені до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова. Важкість стану різна, але всі вони потребували спеціалізованого лікування. І одна дитина була переведена до дитячої обласної лікарні. Як нам відомо – її вже прооперували», – розповіла Вікторія Переяслова.

Лікарі Покровської КЛІЛ вдячні колегам з Покровської міської лікарні за співпрацю у лікуванні поранених після обстрілу. Вони також висловлюють особливу подяку організації «Лікарі без кордонів» за активну участь у наданні медичної допомоги та транспортуванні постраждалих до інших лікувальних установ.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що 26 червня в Покровській громаді оголошено день жалоби у звязку з трагічною загибеллю покровчан