Сьогодні, 10 липня, відбулася робоча нарада під керівництвом начальника Покровської МВА Сергія Добряка, на якій він зі своїми заступниками обговорив ключові аспекти функціонування громади. Про це повідомили у міській військовій адміністрації. 

Одним із головних питань стала підготовка до опалювального сезону та розв'язання проблем з водопостачанням. Сергій Добряк акцентував на важливості продовження робіт з буріння нових свердловин, які можуть використовуватись як альтернативне джерело води в разі її дефіциту.

Олексій Стебель розповів, що комунальні підприємства міста активно готуються до наступного опалювального сезону. На КП «Покровськтепломережа» вже проведено ряд ремонтних робіт: оновлення накопичувальних резервуарів, гідравлічні випробування магістральних трубопроводів та заміна підживлюючих насосів і запірної арматури, щоб забезпечити надійну роботу теплових мереж у зимовий період.

КП «Покровськводоканал» продовжують роботи із заміни внутрішніх мереж, чистки колодязів та усунення аварійних ситуацій. 

За благоустроєм громади слідкує КП «БКП», працівники якого сьогодні залучені й до розвезення деревини пільговим категоріям населення з пічним опаленням. Дрова вже отримали близько 300 домогосподарств, які розташовані по всій території Покровської громади. 

Медична та освітня сфери працюють в штатному режимі. Відділ культури та ОКС реалізує грантові проєкти, в рамках яких проводиться низка заходів. 

«Передбачено створення зображень для подальшого виготовлення сувенірної продукції, екосумок та листівок, банерів, які надалі будуть розміщені на будівлі кінотеатру «Мир», – розповіла Маргарита Ідрісова.

Крім того, в громаді продовжується реалізація проєкту «Співдія», в рамках якого днями до громади надійшли набори солодощів, які планують передати дітям пільгових категорій. 

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що Уряд України дозволив жителям прифронтових регіонів самостійно заготовляти деревину для зими.