У Покровській територіальній громаді благодійний фонд  «Аваліст» видає гігієнічні набори для родин з дітьми. Про це повідомляє пресслужба міської військової адміністрації.

"Частину великих наборів отримали матері-одиначки та багатодітні сім'ї, в яких підростають від  двох дітей до 18 років, а також родини з дітьми до двох років", - йдеться в повідомленні. 

Видача гуманітарної допомоги вже пройшла у Шевченківському старостинському окрузі.

Благодійники наголошують, що проводять видачу гігієнічних наборів у Покровській ТГ, аби забезпечити мешканців необхідними засобами особистої гігієни.

За словами працівників МВА, набори містять все, що необхідно для особистої гігієни дітей.

«Ми раді, що можемо надати допомогу родинам з дітьми у такий складний час. Завдяки підтримці благодійного фонду «Аваліст» ми забезпечуємо мешканців, які цього найбільше потребують, необхідними гігієнічними засобами», — зазначила начальниця управління по роботі з територіями Покровської МВА Олена Носач.

Видача гуманітарної допомоги у Покровській громаді буде відбуватися протягом тижня. Додаткову інформацію можна дізнатися в Контакт-центрі за номером - 0-800-300-101 або проконсультуватися із зазначених питань в УСЗН за телефонами: 0953999055, 0993238999.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що у Покровській громаді правники безкоштовно надають юридичну допомогу.