У Покровській територіальній громаді сьогодні ввечері відбуваються стабілізаційні відключення. Про це повідомили в міській військовій адміністрації.

" З 19:00 до 22:00 буде застосовано графік погодинних вимкнень споживачів, які проживають у районі «Металіст» та селищі Динасового заводу", - йдеться в повідомленні.

З 00:00 до 04:00, 23 травня, будуть частково знеструмлені Центральна частина міста та 8 група. Також світло буде відсутнє в південно-західній частині міста (район центрального кладовища).

З 03:00 до 07:00, 23 травня, частково залишаться без електропостачання центральна частина міста та 8 група.

 В ДТЕК Донецькі Електромережі нагадують, щоб зрозуміти, коли у вас буде світло – введіть на сайті енергокомпанії https: //www.dtek-dem.com.ua/ua/shutdowns свої дані - населений пункт, вулицю і номер будинку у відповідні поля. Там можна побачити графік стабілізаційних відключень за конкретною адресою.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що за інформацією "Укренерго" сьогодні  з 19 до 24 години по всій Україні будуть діяти графіки відключень світла. Обмеження стосуються побутових і промислових споживачів.