3 березня Покровськ вкотре зазнав ракетного удару. Під ворожив вогнем опинився один з житлових мікрорайонів міста. Внаслідок чого було пошкоджено 20 багатоквартирних будинків, котельня, заклади освіти, газогін та 6 приватних домогосподарств.

В Покровській МВА розповідають, що для усунення наслідків обстрілу залучено бригади комунальних підприємств та установ міста.  Працівники листами OSB «закрили» 188 вікон в багатоповерхових будинках. Також ще 12 вікон було забито в котельній, яка постраждала від обстрілу. Мешканців другу добу забезпечують необхідними будівельними матеріалами. Вже доставлено 500 листів OSB, 3 м3 бруси та рейок, 400 м2 тарпауліну, а також 3500 саморізів по дереву.

«Обсяг робіт великий. Комунальні служби та благодійники активно допомагають мешканцям пошкоджених будинків відновити житло. Закликаємо покровчан триматися та допомагати один одному у цей важкий час. Разом ми подолаємо ці випробування», — розповідає заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Допомагають і благодійники. Сьогодні представники ГМ "Проліска" доставили 30 наборів з непродовольчими товарами для власників осель, що зазнали ушкоджень.

В Комітеті самоорганізаціїї населення визначають потреби постраждалих мешканців та формують списки. 

Мирноград теж оговтується від атак окупанітів. За інформацією начальника Донецької ОВА Вадима Філашкіна, у місті пошкоджено 17 багатоповерхівок, 16 приватних будинків, магазини, банк, учбові заклади.

Вчора до пізнього вечора тривала реєстрація та надання допомоги тим, хто постраждав внаслідок ворожого обстрілу, повідомляють в Мирноградській МВА. Також жителі громади  отримали допомогу від БО" Янголи спасіння " у вигляді будматеріалів.

Волонтери Мирноградської міської організації товариства Червоного хреста України організували видачу будівельної плівки для закриття пошкоджених вікон.  Також мешканцям видали продуктові набори.На місці працюють комунальники. Вони також усувають численні наслідки ракетного удару. Раніше "POKROVSK24.NEWS" повідомляв про наслідки обстрілу Покровського району за добу.