У Покровську за сприяння компанії «Метінвест» з'явиться ще одне укриття для жителів громади. Про це повідомляє ТК "Орбіта".

Роботи з облаштування планують завершити вже в липні. Наразі триває ремонт приміщення.

"Все якісно і швидко роблять, є демонтаж, перероблена система комунікацій", - розповідає заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.  

Поки у Покровську буде стабільна ситуація, в  укритті працюватиме освітній центр. За необхідністю тут одночасно можуть укритися понад 200 осіб. В приміщенні поки немає котельні, тому влада звернулась до компанії «Метінвест» з проханням допомогти облаштувати обігрів.

"Компанія «Метінвест» завжди турбується за місця своєї присутності. Ми бачимо, що це підтверджується справами, а не словами. Будуємо так, щоб все було автономно, щоб було і опалення, і санвузли, медикаменти. Щоб всі потреби для людей були враховані. Ми будемо працювати і надалі в цьому напрямку," - говорить генеральний директор ПРАТ "ШУ "ПОКРОВСЬКЕ"" Валерій Яковенко.

Тут планують встановити дизельний генератор, який забезпечить автономність системи опалення, каналізації та водозабезпечення.  

Зараз тривають монтажні та демонтажні роботи з урахуванням перепланування території. Площа майбутнього укриття складає 450 квадратних метрів.

Детальніше - в сюжеті ТК "Орбіта".

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що у Покровську за сприяння компанії «Метінвест» з'явиться лікарня під землею