Роботи з благоустрою міста активно тривають.  Днями у Покровську замінили частину знаків, привели до ладу зупинки. Зараз оновлюють дорожню розмітку. Про це повідомляє ТК "Орбіта".

Спочатку комунальники ретельно очищують ділянки доріг від пилу та бруду, аби фарба на покритті трималася краще. Потім фахівці наносять білі смуги.

Із-за теплої погоди такі роботи розпочали раніше, ніж зазвичай.  В першу чергу фахівці "Покровськавто" оновлюють розмітку на вулицях з інтенсивним рухом.


"В тестовому режимі ми спочатку спробували наносити фарбу на Динасі, в районі вулиці Степана Бовкуна. Побачили, що фарба тримається досить добре і тому вирішили перейти в центральну частину. Вже зараз пофарбували з обох боків площу Свободи. Тепер виконуємо роботу по вулиці Маршала Москаленка, де колишній кінотеатр", - розповідає в.о. начальника транспортного відділу Артем Колосов.

Далі комунальники працюватимуть в інших районах міста, проте поступово. Зокрема, роботи з оновлення розмітки планують завершити впродовж місяця.

Детальніше  – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що у Покровську усувають наслідки обстрілів.  В епіцентрі удару опинилось одне з комунальних підприємств міста. Пошкоджено 6 багатоповерхівок, 17 приватних будинків, транспорт.