Фахівці комунального підприємства «ПокровськАвто» продовжують оновлювати дорожню розмітку. Наразі працюють на вулицях центральної частини міста. Ці роботи заплановані та є невід’ємною складовою загального благоустрою міста.

Про це повідомили кореспонденти ТК "Орбіта".

"Роботи проводяться з використанням спеціалізованої краски, яка була надана військовою адміністрацією для організації безпечного пересування людей та автівок", – розповів начальник відділу транспорту Покровської МВА Андрій Луганський.

Спочатку працівники добре підготували асфальтне покриття. За допомогою спеціального апарата очистили дорогу від пилу та бруду, аби нове маркування трималося якомога довше. Бригада наносить смуги доволі швидко, щоб не ускладнювати проїзд та не заважати потоку автівок.

"Додатково ми отримали 660 кілограмів спецфарби, яка дозволить нам не тільки відновити розмітку на центральних вулицях з інтенсивним рухом, але і на вулицях громади з меншим трафіком", – додав Андрій Луганський.

Цьогорічне літо відрізняється стабільною сухою погодою та сталою температурою. Умови для подібних робіт найсприятливіші.

Начальник відділу транспорту Покровської МВА каже, що ці роботи є складовою загального благоустрою міста, адже безпекою пішоходів та водіїв точно не слід нехтувати.

Детальніше – в сюжеті ТК "Орбіта".

Раніше Pokrovk24.news повідомляв, що в Покровській територіальній громаді триває благоустрій кладовищ.