У результаті обстрілу найбільшого житлового масиву Покровська, що стався пізно ввечері 15 вересня, поранення отримали троє цивільних. Про це повідомляє ТК «Орбіта».

Ворог завдає ударів керованими авіабомбами, дронами і ствольною артилерією. Лише за минулу добу місто 9 разів зазнало ворожих атак.

"Вийшов на балкон покурити, мене на 2 метри як підкинуло до верху, крові валом. Не знаю, скільки я пролежав. Все розбите, все, що заробив на шахті, дуже прикро", - розповідає пан Олексій, житель Покровська.

У багатьох містян вибуховою хвилею вибило вікна і двері, зникло світло. Пан Микола одразу після вибуху пішов шукати своїх домашніх улюбленців.

"В мене три кішки, світло зникло, я давай шукати кішок. П'ятку собі порізав склом та головне, що кішок знайшов, вони вціліли ", - говорить чоловік.

Зазначається, що покровчани залишались без світла майже 15 годин. Ворог поцілив в об'єкти критичної інфраструктури, руйнувань зазнали приватні гаражі та складські приміщення.

Електропостачання енергетикам вдалось відновити у другій половині дня, проте не всюди. Відновлювальні роботи тривають.

У Покровську продовжується ліквідація наслідків обстрілів, які сталися вчора, 15 вересня.  Якщо ваша домівка зазнала пошкоджень, звертайтесь до Контакт-центру - 0-800-300-101. За цим номером покровчани можуть залишити заявку на безкоштовну евакуацію.

Деталі - в сюжеті ТК "Орбіта".

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що у Покровську внаслідок обстрілу загинула людина