Як повідомляв Рokrovsk24.news,  на Донеччині 21 квітня було погіршення погодних умов. Через шквальний вітер у Покровській громаді додалось проблем енергетикам. Внаслідок негоди було знеструмлено три високовольтні лінії. Без світла залишались майже 7 тисяч жителів. Про це розповідає ТК "Орбіта".

Наразі роботи завершені. Енергетики повернули світло в домівки покровчан.

Сьогодні енергетики відновлювали електропостачання в Родинському – відпрацьовували останню заявку по місту. 

«По низковольтній мережі також було відключення близько 30 ліній – це по заявкам наших клієнтів. Також всі відпрацьовані. Залишилося кілька одиничних, які ми ще робимо. Загалом по Покровську ми вже закінчили роботи, залишилося ще відпрацювати міста Родинське та Мирноград. Хлопці роблять в нас дуже швидко, тому залишилось попрацювати десь годину – і всі клієнти будуть зі світлом», – зазначив начальник Покровського РЕМ «ДТЕК Донецькі електромережі» Віталій Асіненко.

Деталі - у відео ТК "Орбіта" 

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати звернення та відповідати на запитання жителів через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (063/096/099) 450 0 473