У Покровській територіальній громаді благодійники безкоштовно  надають будівельні матеріали для екстреного відновлення житла.

Допомогу отримують жителі громади, які постраждали внаслідок обстрілів.

Для швидкого відновлення осель волонтери  благодійної організації "Янголи спасіння" доставили для мешканців Покровська 120 листів OSB та 10 рулонів плівки.


«Ми прагнемо допомогти людям якомога скоріше поновити свої домівки, щоб забезпечити їхню власну безпеку. Тому ми дуже вдячні всім благодійникам за сприяння в вирішенні гуманітарних питань», — зазначила керівниця Координаційного комітету самоорганізації населення Марина Ухова.


В міській військовій адміністрації повідомляють, що звернення про допомогу жителі можуть залишати через Контактний центр  за номером - 0800-300-101.

Як повідомляв Рokrovsk24.news , вночі 5 квітня Покровськ зазнав ракетного удару. Серед  поранених жителів є дитина. Під час ворожої атаки 14-річний хлопчик перебував з родиною вдома.

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, внаслідок обстрілу також відбулось горіння одноповерхового житлового будинку.