В Покровській територіальній громаді з наступного тижня розпочнеться ремонт доріг. Про це повідомляє ТК "Орбіта".

Останнім часом місцеві водії скаржаться на стан деяких автошляхів.

"Моя думка, що дороги погані. Є ями, вибоїни. Ну дивлячись які. Ось на Дніпропетровській трасі хороша дорога, можна доїхати і на Дніпро, на Межову без проблем", - додають водії.

В МВА журналістам розповіли, що на деяких дорогах ремонтні бригади почнуть працювати через декілька днів. 


"З початку наступного тижня буде виконаний гарантійний ремонт на тих відрізках, де утворились ями внаслідок неякісного виконання робіт. На цьому тижні було комісійне обстеження, визначили обсяги робіт. Були залучені фахівці технічного нагляду і виконавці робіт, працівники нашої адміністрації", - каже заступник начальника Покровської міської військової адміністрації Олексій Стебель.

Поточний ремонт доріг планують по вулиці Затишній,  Володимирівській, Дмитра Коцюбайла, Давінчі (Центральна), Івана Богуна (Прокоф'єва), Тараса Шевченка, Дудаєва, Європейській та частині  Маршала Москаленка.

"Чесно кажучи, Шмідта в цьому році ніхто робити не буде, тільки підсипати будемо. По Шосейній великий проєкт буде дороблений, але не в тому вигляді, в якому він є. Проєкт розділили на певні частини. Частина буде зроблена,  як Мирноградський міст , проїзною", - наголошує начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

За його словами, 10 мільйонів на ремонт доріг в Покровській ТГ профінансує Донецька ОВА, стільки ж нададуть коштів з місцевого бюджету.

Тендер на проведення поточного ремонту доріг  проведуть вже у квітні.

"Виграє той підрядник, який дасть найбільш економну пропозицію. Ми не можемо загадувати, як в тому році. Підрядна організація, яка дасть найбільш економну пропозицію , яка нам буде підходити, яка дасть гарантію на свої роботи, яка забезпечена власною технікою. Все це буде прописано в умовах тендерної документації" , - розповідає начальник житлово-комунального відділу Данило Проскуренко.

Для оголошення тендерних процедур вже складені дефектні акти 8 ділянок, де будуть проведені ремонтні роботи.

Детальніше - в сюжеті ТК "Орбіта"