У Покровській громаді продовжує діяти комісія, яка проводить обстеження приватного житла за кошти державного та місцевого бюджетів. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації.

«Попри небезпечну ситуацію, комісія продовжує виконувати свою роботу. Зараз ми обстежуємо будинки, які повністю зруйновані 8 вересня після обстрілу та надаємо консультації мешканцям, як поводитись та що робити, щоб отримати допомогу від місцевої влади, потім компенсацію за зруйноване майно від держави й після цього переходимо на ті будинки, котрі менш пошкоджені для створення актів комісійного обстеження», — повідомив начальник житлово-комунального відділу Данил Проскуренко.

Сума компенсації, яку може отримати мешканець Покровської громади, залежить від житлової площі будинку. Наразі вона становить приблизно 22-23 тис. грн за квадратний метр, за умови, що право власності на будинок зареєстровано в Державному реєстрі речових прав.

Також можна за допомогою звернутися за номером: +38-050-764-03-04 – Світлана Віталіївна.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що Управління соціального захисту захисту населення Покровська відкрило прийом у Дніпрі.