10 квітня 2024 року відбулось засідання комісії з питань захисту прав дітей у Покровській Громаді. Під час зустрічі розглядалися важливі питання, що стосуються добробуту дітей, їхнього здоров'я, соціального захисту та сімейного виховання. Про це повідомили в Покровській міській військовій адміністрації.

Серед 25 пунктів порядку денного обговорювались питання, що стосувалися батьківських обов'язків, встановлення місця проживання дитини, передача майна дітям, визнання дитини постраждалою внаслідок воєнних дій, а також схвалення індивідуальних програм соціального захисту для дітей, що зіткнулися з життєвими труднощами. 

Окрім цього комісія організувала візити до сімей, що перебувають під опікою служб та поспілкувалися і з самими дітьми, щоб належним чином оцінити їхні потреби та особливості їхнього положення. 

У результаті засідання були прийняті рішення, спрямовані на захист прав та інтересів неповнолітніх, що дозволить поліпшити їхнє життя та забезпечити їм гідне майбутнє.

«Наша головна місія – створити безпечне та сприятливе середовище для розвитку кожної дитини. І сьогоднішнє засідання є ще одним кроком у напрямку забезпечення кожної дитини можливістю реалізувати свій потенціал та мати щасливе дитинство», – зазначила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що Уряд розширив коло дітей, які мають право на безоплатне оздоровлення