У Покровську працівники "Зеленого господарства" самотужки виростили дві сотні дерев туї східної. Рослини вже готові до висадки, розповідають комунальники. Саме цей вид дерев обирали не випадково.


Адже туя східна дуже популярна в країнах Європи. Її цінують за повільний ріст та густу, вічнозелену крону, а також за ніжний золотисто-жовтий відтінок. Цими барвами вона виділяється поміж інших хвойних насаджень, додають фахівці.

Незабаром  молоді деревця з'являться на території міста. Для них вже обрали локації.


"Рослини вже вийшли зі стану спокою і готові до висадки. Якраз зараз період висаджування дерев, чагарників та кущів. Передбачається, що туї незабаром з’являться в  березовому гаю та в зеленій зоні біля братської могили загиблих воїнів Другої світової війни", - зазначив начальник дільниці «Зелене господарство» «Багатогалузевого комунального підприємства» Олег Ткаченко.

Вирощували дерева власним коштом, додають комунальники. Все заради жителів громади і щоб у місті було більше зелених зон відпочинку. 

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що у Покровській громаді проходить толока.

В старостинських округах люди  з граблями, віниками та лопатами виходять на вулиці рідних сіл та міст, аби навести лад біля своїх домівок.