Як повідомляв Рokrovsk24.news, 16 липня Покровськ зазнав ректного удару. У міській військовій адміністрації зазначили, що спеціалісти екстрених служб разом із комунальниками з самого ранку працюють на місцях ворожого обстрілу.

Внаслідок вчорашнього обстрілу  руйнувань і пошкоджень зазнали приватні домогосподарства покровчан, газогін, внутрішні комунальні мережі та асфальтове покриття однієї з головних автодорожніх артерій міста.

Станом на 9 ранку до контактного центру Покровської МВА надійшло близько 30 звернень щодо пошкоджень приватних домогосподарств.

«Це вже 32 й обстріл з початку року. Попередньо, удар було нанесено керованими авіабомбами. Це тривожний дзвіночок для всієї громади. Загалом, пошкоджено 27 приватних домогосподарств. Постраждало 4 місцевих жителів, 1 з яких досі знаходиться в медзакладі, троє – на амбулаторному лікуванні», – розповів заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

На місці надзвичайної ситуації фахівці газової служби вже розпочали відновлення пошкодженого газогону. Комунальники працюють над прибиранням території від сміття. Допомогу власникам надають і благодійники.

Нагадаємо, що в результаті обстрілу 16 липня у Покровську отримали поранення 4 мирних жителів