Через ворожий обстріл, який стався сьогодні вночі, деякі будівлі Покровська тимчасово залишилась без електропостачання. Про це повідомляють в Покровській МВА.

Поки тривають роботи з ліквідації наслідків обстрілу, мешканцям пошкоджених будинків пропонують зігрітись, випити гарячого чаю, підзарядити телефони та інші електронні пристрої в пересувному Пункті Незламності.

КП "Покровськавто" встановило на центральній площі міста автобус, який був наданий іноземними партнерами  і використовується громадою як мобільний Пункт Незламності.

Так, с самого ранку оперативно були завезені будівельні матеріали, зокрема 322 листи OSB.

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, місцева влада вживає негайних заходів для надання допомоги постраждалим та відновлення інфраструктури міста.

Працює 4 бригади комунальних служб міста та господарча група відділу освіти. Залучено 3 одиниці спецтехніки.

Спеціалісти «закривають» вікна в пошкоджених будівлях комунальної власності та житлових будинках міста.

Близько 01 години ночі ворог підступно обстріляв населений пункт з ракетного комплексу С-300. У результаті цієї атаки, всі 4 ракети влучили в центр міста.

Станом на 9.00 фахівці контактного центру вже прийняли 82 заявки щодо ліквідації наслідків обстрілу. На місці надзвичайної події працюють екстрені служби та комунальні підприємства Покровська.

"Всім постраждалим надається допомога у вигляді будматеріалів — як завжди допомагаємо людям. Я нагадую всім мешканцям, у яких пошкодило домівки, звертатися до Контактного центру, щоб ми могли швидко та ефективно реагувати на всі заявки», —заявив начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк.

Загалом, пошкоджено 12 багатоповерхівок, 7 приватних будинків та 2 адміністративні будівлі. Нагадаємо, що Покровськ вночі зазнав обстрілу.