В Покровській громаді 60 матусь, які самостійно виховують дітей, отримали від благодійних організацій засоби гігієни. Про це розповіли в МВА.

Зазначається, що кожен гігієнічних набір  містив пральний порошок, засіб для миття посуду, туалетний папір та паперові кухонні рушники, зубну пасту та щітку, рідке та господарське мило, сухі та вологі серветки.


«Цього разу матусі отримали чудовий набір із найнеобхіднішими засобами. Кожна з них приймала пакунок із великою вдячністю та щирою посмішкою. Їхні відгуки та подяку обов’язково передамо благодійникам, завдяки яким ця допомога стала можливою. І сподіваємось на подальшу співпрацю», – розповіла Керівниця Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської громади Марина Ухова.


Інформацію про видачу гуманітарної допомоги в Покровській ТГ жителі можуть дізнатися на офіційному сайті Покровської міської військової адміністрації, в Контакт-центрі за номером - 0-800-300-101 або  проконсультуватися із зазначених питань в УСЗН за телефонами: 0953999055, 0993238999.