Як повідомляв Рokrovsk24.news , 29 липня Покровська громада зазнала обстрілу. Внаслідок чого більше 20 будинків були пошкоджені. Постраждалим мешканцям прийшли на допомогу благодійники.


Завдяки Данській раді у справах біженців (DRC), 35 родин, чиї домівки постраждали від ворожої атаки, змогли отримати гігієнічні набори.

В пакунках для жителів є усе необхідне — рушники, зубні щітки, паста, мило, шампунь, мийний порошок, засіб для миття посуду тощо, розповіли у МВА.

"Ми щиро вдячні нашим партнерам, Данській раді за допомогу мешканцям. Представники DRC вже неодноразово привозили до Покровська будівельні матеріали в якості гуманітарної допомоги для відновлення пошкоджених через ворожі обстріли будинків, а також надавали безкоштовні юридичні послуги місцевому населенню", - зазначила керівниця Координаційного комітету самоорганізації населення Марина Ухова.

Інформацію про видачу гуманітарної допомоги жителі громади можуть дізнатися на сайті Покровської міської військової адміністрації та на офіційних сторінках відомства у соціальних мережах (Facebook , Telegram).

Проконсультуватися із зазначених питань можна в УСЗН за телефонами: 0953999055, 0993238999.

Крім того, працює Контакт-центр Покровської МВА -  - 0-800-300-101.