В Покровській територіальній громаді завдяки благодійним організаціям  60 багатодітних сімей отримали гігієнічні набори.

Кожній родині від благодійників видали пральний порошок, засіб для миття посуду, туалетний папір, зубну пасту, рідке мило, сухі та вологі серветки.

За словами соцпрацівників, гуманітарна допомога для жителів під час війни дуже необхідна.  

 «Забезпечення багатодітних сімей гігієнічними засобами є великою допомогою у цей складний час. Ми прагнемо, щоб кожна родина відчувала підтримку та турботу, особливо у сьогодні, коли кожен мешканець Донеччини не відчувається у безпеці», – розповідає керівниця Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської ТГ Марина Ухова.


Для отримання гуманітарної допомоги ВПО або жителі Покровської громади можуть звернутися до Контакт-центру за номером 0-800-300-101 або проконсультуватися із зазначених питань в УСЗН за телефонами: 0953999055, 0993238999.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що Червоний Хрест України надав гуманітарну допомогу постраждалим від обстрілу у Покровську. Всього було видано 64 гігієнічні набори, кожен з яких призначений для потреб п'яти осіб протягом місяця.