28 лютого у наслідок ракетного обстрілу Покровська було пошкоджено газопровід у центрі міста. Про це повідомляють в "Донецькоблгазі".  До аварійно-диспетчерської служби надійшло звернення, що на одній із вулиць відчувається запах газу. На виклик негайно виїхали фахівці. Аварійна бригада оглянула місце ймовірного витоку вздовж траси підземного газопроводу. При обстеженні було виявлено численні пошкодження. Для проведення аварійно-відновлювальних робіт тимчасово довелось припинити розподіл газу для 89 абонентів.

"Ця аварійна ситуація стала черговим підтвердженням того, що система газопостачання страждає від кожної ворожої атаки на наші міста і села. Ретельно обстежуємо не лише надземні газові мережі, але й підземні. Розподіл газу має бути безпечним!", — зауважив Голова правління АТ «ДОНЕЦЬКОБЛГАЗ» Вадим Батій.

Фахівці протягом доби усунули пошкодження, замінивши ділянку підземного газопроводу. Наразі ремонтні роботи завершено, газопостачання відновлено.

Раніше, ми повідомляли, що Покровськ опинився під ракетним ударом. Крім комунальників, наслідки обстрілу другу добу усувають і співробітники ДСНС.

За допомогою OSB плит надзвичайники закрили 33 віконних отвори та 4 дверних блоки в адміністративних будівлях. Як повідомили в Покровській МВА, вчора благодійники доставили для постраждалих  мешканців будівельні матеріали.За словами керівниці комітету самоорганізації населення Марини Ухової, ця допомога має велике значення для людей, які потребують підтримки: «Це дуже важливо для нашої громади, яка стикається з викликами після обстрілів. Ці будівельні матеріали допоможуть нам швидше відновити та повернути нормальний режим життя нашим мешканцям."

Волонтери передали жителям  600 м² тарпауліну, 600 листів OSB та 1500 м² плівки, необхідних для відновлення пошкоджених домівок.