У Покровську триває відновлення світлофора, що був пошкоджений в результаті дорожньо-транспортної пригоди у квітні цього року. Про це повідомив начальник відділу транспорту Покровської міської військової адміністрації Андрій Луганський. 

Крім того, на перехресті вулиць Захисників України та Дмитра Коцюбайла (колишньої Центральної) відбувається оновлення дорожніх знаків. Ці заходи є частиною фінального етапу робіт, спрямованих на покращення координації руху у цій частині міста. 

«Ця ділянка руху є досить важливою для пересування як цивільного автотранспорту, так і техніки, і це питання було постійно на контролі керівників адміністрації міста», – зазначив Андрій Луганський.

За його словами, останньому етапу передував доволі значний обсяг робіт – його виконали комунальні підприємства Покровська.

«Було встановлено залізобетонну стійку, на яку монтується світлофор. До пристрою треба підключити контролер, якій буде регулювати всі світлофори в єдину систему», – повідомив начальник відділу транспорту.

Після тестування засіб регулювання руху почне працювати в звичному режимі. Це сьомий світлофор, що працює в Покровську.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

" target="_blank">