У Покровську на одній із вулиць автівки пошкодили надземний газогін. Внаслідок чого сталося руйнування мережі. Про це повідомляють в "Донецькоблгазі".

Для усунення аварійної ситуації на місце виїхала ремонтна бригада. Комунальникам довелось відключити від газопостачання більше 300 абонентів.

Після зварювальних робіт, фахівці виконали безпосередньо підняття газової труби та приєднали її до системи газопостачання.

Аби в подальшому на цій ділянці водії не руйнували надземний газогін,  працівники Красноармійського управління газопостачання підняли трубу на 6 метрів.

" Вся наша система має працювати справно, а споживачі — мати цілодобовий доступ до газу. Зокрема, і в умовах бойових дій", — розповідає Голова правління Акціонерного Товариства  «ДОНЕЦЬКОБЛГАЗ» Вадим БАТІЙ.

Фахівці нагадують, що відновлення і ремонт газових мереж здійснюється за рахунок коштів, оплачених за розподіл газу. Тому просять жителів вчасно розраховуватись за спожиті послуги.

Після ремонтних робіт мешканцям відновили подачу газопостачання.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що у Покровську ремонтують дахи після обстрілів. Внаслідок влучань в місті пошкоджено більше 20 багатоповерхових будинків.