Останні дні середньодобова температура у Покровську утримувалась на позначці вище +8°C, тому на основі розпорядження начальника Покровської міської військової адміністрації Сергія Добряка, котельні міста припинили роботу у ніч з 29 березня. Про це повідомили у Покровській МВА.

У Покровській громаді котельні №5 та №8, які опалюють мікрорайони «Південний» та «Шахтарський», охоплюють близько 100 тисяч квадратних метрів житлового фонду. Як зазначають фахівці котелень, протягом опалювального сезону споживачі були на 100% забезпечені якісним теплом, з температурою в приміщеннях від 17 до 20 градусів. 

«Ми вже зупинили газове обладнання, зробили поступове розхолодження котлового та допоміжного обладнання та приступили до перекриття теплових мереж, для того, щоб зберегти в них наявність води. Наразі слюсарі виконують перекриття засувок на теплових колодязях мікрорайонів, а також безпосередньо у будинках», – зазначила майстриня котелень №5 та №8 Ніна Переясловська.

Опалювальний сезон пройшов стабільно, за винятком деяких аварійних ситуацій, які виникали через вимкнення електропостачання. Втім всі вони оперативно усувалися працівниками КП «Покровськтепломережа». Навіть з вимкненням електропостачанням котельні продовжували працювати. Скарг від населення не було.


Упродовж літнього періоду планується провести реконструкцію котелень для покращення якості обслуговування споживачів у наступному опалювальному сезоні.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, як проходить набір першокласників у школи Покровської громади