Сьогодні у Покровську почали встановлювати наземні бетонні укриття. Про це інформує Покровська МВА. Перші такі конструкції з'являться біля відділень банків та інших організацій.  

«Це укриття буде розташоване поруч із відділенням банку та розраховано на 25 сидячих місць, - розповідає начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

За його словами, укриття будуть оснащенні лавками для зручного очікування, системою відеонгаляду та освітлення.

"Такі безпекові заходи будуть особливо корисні для мешканців, які проживають у безпосередній близькості до цих локацій, а також для клієнтів ПриватБанку, які відвідують відділення. Планується, що вже сьогодні роботи з встановлення укриття будуть закінчені», — зазначив Добряк.

Протягом місяця у різних куточках Покровська  планують встановити 12 таких укриттів. Вони будуть відкриті для місцевих мешканців та гостей громади цілодобово.

Реалізація таких заходів безпеки відбувається у рамках спільної ініціативи Донецької обласної військової адміністрації  та АТ КБ "ПриватБанк". Крім цього, з метою максимального обладнання міста безпечними об'єктами цивільного захисту населення, благодійний фонд Nova Ukraine вирішив підтримати ініціативу очільника обласної військової адміністрації. Раніше жителям Покровська нагадали, де можна знайти перелік найпростіших укриттів. Також, сьогодні ми повідомляли про обстріл Покровського району.