Попри близькість до фронту та обстріли, Покровськ готується до нового опалювального сезону. Наразі фахівці тепломережі працюють на околиці міста.

 За словами комунальників, тут буде проведена заміна теплової магістральної мережі діаметром 325 міліметрів, яка постачає тепло у весь мікрорайон «Сонячний».

«Наразі вже виконано роботи по заміні трьох кілометрів внутрішніх мереж. Державній інспекції здано 11 котелень. Стан готовності на сьогодні складає 50%. У липні будуть здані ще 6 котелень. Матеріалами підприємство забезпечене. Покровська МВА всебічно допомагає підприємству, тому роботи тривають. Продовжуємо готуватись до опалювального сезону», – розповідає директор комунального підприємства «Покровськтепломережа» Дмитро Гордієнко.

На цій ділянці працює 6 комплексних бригад та 2 бригади електрослюсарів з газовиками на контрольно-вимірювальних пристроях.

Після виконання гідравлічних іспитів фахівці тепломережі визначили пошкодження мереж і зараз проводиться заміна аварійних ділянок. Ця робота дасть можливість пройти опалювальний сезон безаварійно та забезпечити стале теплопостачання в мікрорайоні «Сонячний».

«Буде проведена заміна 120 погонних метрів трубопроводу 325 мм. Бригада складається з 5 слюсарів та електрозварника. В роботах задіяні екскаватор, автокран та вантажний автомобіль. По закінченню буде облаштовано територію», – зазначив начальник дільниці КП «Покровськтепломережа» Руслан Горелік.

За словами комунальників, роботи розпочались в понеділок та триватимуть тиждень.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що у Покровську розподілили фінансову допомогу серед містян.