Сьогодні мешканці м.Селидове, Українська і смт Цукурине отримали 4000 свіжих буханців хліба. Про це розповідають в міській військовій адміністрації.

Допомогу жителям прифронтової громади надали від Всесвітньої Продовольчої Організації ООН у співпраці з благодійною організацією "Children New Generation" (CNG).

Будь-яка допомога зараз вкрай потрібна мешканцям Селидового. Адже місто мало не щодня страждає від "прильотів". Лише цієї ночі ворог вдарив 6 ракетами по житловій забудові.

Pokrovsk24.news повідомляв, що в Селидовому ліквідують наслідки обстрілів.

 Всього за даними Генштабу, цієї ночі, окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 22 дрони типу “Shahed”.

Силами та засобами протиповітряної оборони України 17 ударних безпілотників - знищено.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області. На Куп’янському напрямку ворог наступальних дій не проводив.

На Лиманському напрямку українські воїни відбили 15 атак противника в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області, Григорівка та Терни Донецької області.

 На Бахмутському напрямку, Сили оборони України відбили 6 атак противника в районах населених пунктів: Кліщіївка, Андріївка, Ступочки та східніше Часового Яру Донецької області.

На Авдіївському напрямку, українські воїни відбили 16 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське та Невельське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони України продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки та Побєди Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 21 раз намагався прорвати оборону наших військ.