За повідомленням Pokrovsk24.news, ввечері 28 травня на Селидове було скинуто дві авіабомби. В результаті удару під завалами опинився 13-річний хлопчик. Сьогодні, 29 травня, на місці події виявили тіло загиблого підлітка. Про це повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін.

«Одразу було відомо, що на місці загинув 53-річний чоловік та отримала поранення 70-річна жінка. Сьогодні в ході пошукових робіт рятувальники дістали з-під завалів тіло 13-річного хлопця. Усі фрагменти тіл передали в поліцію для подальшої експертизи», – повідомив Вадим Філашкін.

Філашкін також нагадав, що удар по Селидовому спричинив пошкодження десяти житлових будинків та однієї крамниці. Роботи з ліквідації наслідків атаки продовжуються. Всі сім'ї, що постраждали від атаки, отримали набори для термінового ремонту своїх осель.

Прокурори вживають всі належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що українці можуть внести пошкоджене або зруйноване житло до міжнародного Реєстру збитків