У Покровському Центрі надання адміністративних послуг можна оформити військово-обліковий документ із QR-кодом. Про це повідомляє ТК "Капрі". Електронний документ має таку ж юридичну силу, як і паперовий.

"Формується PDF-файл  із QR-кодом, він може,за бажанням заявника, бути надісланий на електрону пошту або на телефон. Також документ може бути роздрукований ", - розповідає начальниця ЦНАП м. Покровська Алевтина Жук.

Процедура оформлення триває до 15 хвилин, послуга безкоштовна.  

Детальніше - у сюжеті. 

Отримати додаткову інформацію можна у ЦНАПі Покровська за телефоном: 0(800) 334-304.

В Мінцифри додають, що документ сформується, якщо в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів є вся необхідна інформація про заявника.

Як отримати військово-обліковий документ із QR-кодом у ЦНАПі: 

 - військовозобов'язані приходять до Центру надання адміністративних послуг, надають актуальні дані про себе та підтверджують їх;

- адміністратор вносить дані в електронну систему;

- інформація автоматично підтягується в Оберіг;

 - заявник отримує військово-обліковий документ із QR-кодом.


За бажанням військовозобов'язаного адміністратор надішле PDF-файл сформованого військово-облікового документа на електронну пошту або одразу роздрукує його. Він має таку ж юридичну силу, як і документ в електронній формі, тож вибирайте для себе, який варіант зручніший.

Якщо особа раніше отримувала витяг із печаткою та підписом про уточнення даних, то можна повторно звернутися до ЦНАПу та отримати новий із QR-кодом. Документ дійсний 1 рік з моменту формування.