Організація UAnimals спільно з сервісом BlaBlaCar започаткували збір коштів для порятунку тварин із прифронтових зон України. Для цього кожен бажаючий може фінансово підтримати ініціативу, купивши «віртуальний квиток» на евакуаційний рейс для тварини. Про цю ініціативу повідомляє видання «Бабель».

Користувачі застосунку BlaBlaCar тепер мають можливість підтримати порятунок тварин із прифронтових зон, придбавши «віртуальний квиток». Після переходу за спеціальним посиланням, яке з’явиться на екрані, можна здійснити донат у розмірі 100 гривень та отримати символічний квиток на електронну пошту.

Зібрані кошти підуть на оплату пального, переносок для тварин, корму, ліків та інших необхідних ресурсів для евакуаційних рейсів, організованих UAnimals. Ця ініціатива дозволяє кожному внести свій вклад у порятунок тварин, залишаючись у безпеці.

«Наші команди щомісяця їздять у 6—10 рейсів і евакуюють за один місяць приблизно 300 тварин. Найбільше натхнення в цій роботі — це історії, коли тварини зустрічаються зі своїми новими родинами чи стають на лапи після важких поранень», — розповів засновник UAnimals Олександр Тодорчук.